Acasă Sport FC Timişoara – Oţelul Galaţi, scor 2-1

FC Timişoara – Oţelul Galaţi, scor 2-1

377
DISTRIBUIȚI

Formaţia FC Timişoara a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-0), partida susţinută pe teren propriu, în faţa echipei Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.
Golurile au fost marcate de Magera ‘7, Cociş ’13, pentru gazde, respectiv Axente ’53, pentru Oţelul.
1-0: Gazdele au intrat în avantaj după numai şapte minute, la capătul unei faze în care Magera a atacat, la colţul scurt, o centrare venită de pe partea dreaptă.
2-0: Cociş a scăpat singur cu portarul advers şi l-a învins pe Grahovaci, cu un lob.
2-1: Axente a redus din diferenţă, după ce a trimis, din unghi, peste portarul Taborda.
"Cât timp sunt şanse la titlu, noi sperăm. Dar trebuie să evoluăm ca-n prima repriză…"
Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat la conferinţa de presă de după meci că a fost nemulţumit de evoluţia din repriza a doua: "Am avut o primă repriză spectaculoasă, poate am fi meritat să mai înscriem. Au venit apoi zece minute din prima repriză în care am început să facem din nou ce nu ştim, ce nu suntem capabili, să ne evidenţiem prin cinci atingeri, în luptă cu adversarul. Deja din prima repriză au fost momente când nu am jucat cum am pregătit, adică rapid, din prima atingere. Când am evoluat corespunzător, a fost şi spectacol, lumea fiind mulţumită. În repriza a doua am făcut iarăşi o gafă mare, Oţelul reintrând în joc. Am avut teamă, frică, nu am avut curaj să jucăm, chiar dacă am mai avut două-trei ocazii. Îmi e greu să mă bucur, când suferim până în ultimele secunde. Trebuie să ai tăria să-i feliciţi pe jucători, pentru efortul depus. Dar încă sunt anumite probleme. Nu e momentul să discutăm acum. Trebuie să ne refacem după acest meci, deoarece urmează patru partide foarte grele. Cât matematic sunt şanse la titlu, sperăm, însă trebuie să evoluăm cum am făcut-o în prima repriză."
 

Comentarii

comentarii