Acasă Eveniment Femeie lovită în plin de o maşină, pe o trecere de pietoni,...

Femeie lovită în plin de o maşină, pe o trecere de pietoni, considerată vinovată de procuror

1474
DISTRIBUIȚI

O femeie din Oradea a fost lovită în plin pe o trecere de pietoni, însă accidentul a fost pus pe seama ei. Procurorul a ignorat expertiza de specialitate şi a decretat că accidentul a fost lângă zebră unde femeia ar fi lovit maşina.

Orădeanca ieşise la cumpărături, la un magazin din apropierea casei. ”La întoarcere, m-am oprit în dreptul trecerii de pietoni şi n-am văzut nicio maşină. Când eram pe trecere, am fost izbită din plin”, spune ea, potrivit adevarul.ro.

Femeia a ajuns la spital cu traumatism toracic închis, mai multe coaste rupte, dar şi femurul fracturat. A stat 21 de zile în spital și a suferit cinci intervenţii chirurgicale.

Pe 27 septembrie anul trecut, magistratul a clasat dosarul, stabilind că ”nu a rezultat cu claritate că victima s-ar fi angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni” şi, ca atare, şoferul nu poate fi găsit vinovat.

Victima accidentului a rămas, practic, vinovată pentru ce i s-a întâmplat.

Potrivit ordonanţei de clasare, procurorul a avut în vedere nu datele experţilor, ci planşa fotografică, schiţa locului accidentului şi procesul verbal de cercetare la faţa locului, ”de unde rezultă că mijloacele de probă sunt căzute după locul trecerii de pietoni”, plus declaraţiile şoferului şi a pasagerului.

Chiar dacă şoferul nu mai poate răspunde penal, femeia îşi caută acum dreptatea în faţa instanţei civile. 

Comentarii

comentarii