Acasă Eveniment Femeie reţinută după ce, prin metode specifice vrăjitoriei, a determinat o tânără...

Femeie reţinută după ce, prin metode specifice vrăjitoriei, a determinat o tânără să-i dea 55.000 de lei pentru dezlegarea unor blesteme

DISTRIBUIȚI

O femeie de 23 de ani din judeţul Mehedinţi, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a solicitat de la o tânără suma de 55.000 de lei pentru dezlegarea unor blesteme. În cazul în care nu îşi primea banii, femeia i-a spus clientei sale că membri ai familiei sale vor avea de suferit în urma unor ritualuri, scrie news.ro

”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobet -Turnu Severin, au documentat activitatea infracţională a unei persoane de 23 de ani, cercetată pentru înşelăciune şi şantaj. Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în cursul lunii iunie 2024, o femeie de 24 de ani, din comuna Schitu Goleşti, ar fi fost indusă în eroare de către o persoană de 23 de ani, care, prin metode specifice vrăjitoriei, ar fi determinat partea vătămată să îi ofere suma de 55.000 lei, pentru dezlegarea unor blesteme. Din investigaţiile efectuate, în perioada 28.06.2024-08.07.2024, bănuita ar fi determinat victima să îi remită suma de 12.000 de lei, bani pretinşi pentru finalizarea unui ritual, iar în cazul refuzului, persoana vătămată şi membri familiei urmând a fi victimele unei stări negative generată de ritualurile ce vor fi realizate de bănuită, provocându-i o stare de temere în acest sens”, a transmis IPJ Mehedinţi.

”La data de 10 iulie a.c., au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.  Totodată, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra mai multor conturi bancare în vederea recuperării prejudiciului creat. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi şantaj”, a precizat IPJ Mehedinţi.

Faţă de femeie, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceasta a fost dusă în Arestul Poliţiei Mehedinţi, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentată Parchetului de pe lângă judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii