Acasă Eveniment Femeie trimisă în judecată, după ce i-a promis alteia, contra sumei de...

Femeie trimisă în judecată, după ce i-a promis alteia, contra sumei de 5.000 de euro, că va interveni pe lângă un magistrat pentru a-i scăpa soţul de arestul preventiv

DISTRIBUIȚI

catuse-femeieO femeie din judeţul Arad, în vârstă de 32 de ani, a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă, după ce i-a promis altei femei că va interveni pe lângă un magistrat pentru a-i scăpa soţul de arestul preventiv, acesta fiind inculpat într-un dosar al DIICOT Arad. Inculpata a cerut suma de 5.000 de euro.

”La data de 15.05.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus trimiterea în judecată  în stare de arest  la domiciliu  a unei inculpate în vârstă de 32 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un comunicat de presă, de marţi.

Potrivit sursei citate, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean – Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia 2 Poliţie Rurală Arad, Poliţia oraşului Nădlac, Direcţia Operaţiuni Speciale Timiş şi Direcţia Operaţiuni Speciale Oradea au prins în flagrant, pe raza municipiului Arad, o femeie în vârstă de 32 de ani în timp ce pretindea suma de 5000 de euro de la o femeie, pentru a interveni pe lângă magistraţi, în vederea eliberării din arest preventiv a soţului martorei.

”În fapt, la data de 31.03.2024, precum şi la 22.04.2024, inculpata S.A.E. a solicitat suma de 5000 euro de la numita C.E. cu promisiunea că va interveni pe lângă un magistrat în scopul de a obţine eliberarea din arest preventiv a soţului numitei C.E. ori înlocuirea măsurii preventive cu o altă măsură preventivă mai blândă (acesta fiind inculpat într-un dosar al DIICOT – BT Arad), prin crearea falsei  aparenţe că acesta ar avea influenţă asupra unui magistrat; primind  avansul de 2500 de euro din această sumă la data de 23.04.2024 (moment în care a fost surprinsă în flagrant de către organele de urmărire penală)”, se mai arată în comunicat.

Comentarii

comentarii