Acasă Politica Femeile creştin-liberale din Timiş au dus ajutoare pentru familiile din zonele inundate

Femeile creştin-liberale din Timiş au dus ajutoare pentru familiile din zonele inundate

421
DISTRIBUIȚI

donatii1

La o săptămână de la precedenta acțiune de acest fel, doamnele din Alianța Creștin-Liberală PNL-PDL Timiș s-au reîntors în zonele afectate de inundațiile de la finele lunii iulie.

Duminică, 10 august, zeci de saci cu haine și zeci de litri cu apă au fost transportate în localitățile Denta și Rovinița Mare. La sediul ACL Timiș de pe strada Mărășești s-au strâns, în cursul săptămânii trecute, haine și lenjerii de pat, semn că timișorenii au fost dornici să își ajute semenii.

„Am fost la 15 familii din Denta și Rovinița Mare cu haine, încălțăminte, alimente neperisabile. Ne-am dorit să îi ajutăm și să îi încurajăm. Apele s-au retras, nu peste tot însă, dar casele sunt afectate și oamenii sunt necăjiți”, a spus Daniela Mariș.

Medicul Georgeta Rus a adăugat că spre cele două localități au fost trimise 50 de bidoane cu apă, un microbuz plin cu baloți de haine, iar alimentele au fost lăsate la familiile mai nevoiașe, dintre care una cu șapte copii.

„Ne-a impresionat prezența sacilor de nisip, semn că oamenii încă se tem de inundații. Localnicii au spus că nimeni nu a mai făcut nimic pentru ei după zilele care au urmat inundațiilor, iar focarul este accentuat de neîngrijirea comunei”, a precizat Georgeta Rus.

Alături de timișenii din Denta și Rovinița Mare au fost duminică, 10 august, Daniela Mariș, Georgeta Rus, Olimpia Oprea, Lavinia Hogea, Aurelia Chirilă și Doina Zamfiroiu.

Comentarii

comentarii