Acasă Eveniment Fernanda-Anamaria, tânăra de 16 ani, căutată toată noapte de poliție, a fost...

Fernanda-Anamaria, tânăra de 16 ani, căutată toată noapte de poliție, a fost găsită cu iubitul ei

1761
DISTRIBUIȚI

Aseară, la ora 23.36, o femeie din Arad a sesizat prin 112 că fiica ei, Fernanda-Anamaria Moisa, de 16 ani, a sunat-o și i-a spus că este urmărită de un bărbat înarmat cu sabie și pistol. Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren. În jurul orei 0,23, respectiv 0,29, operatorul 112 a reușit să ia legătura cu fata, care i-a spus că este speriată, aleargă de urmăritor și se află în cartierul Gai. Căutările au continuat toată noaptea, aceasta fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineața acestei zile, în jurul orei 7,20.

La prima vedere și din declarația acesteia, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni. În urma cercetărilor a rezultat că ea și-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei.

Fernanda-Anamaria Moisa a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad pentru a fi predată familiei, fiind sancționată conform legii.

Sorin Trocan

Comentarii

comentarii