Acasă Actualitate Festivalul Artelor Timişorene, o odă nord-coreeană conducătorului suprem? – Video

Festivalul Artelor Timişorene, o odă nord-coreeană conducătorului suprem? – Video

1018
DISTRIBUIȚI

Podurile şi pasajele poartă plachete cu numele lui, fântânile cu apă răcoritoare au emblema sa, agendele Poliţiei locale sau ale altor direcţii/servicii din subordinea primăriei Timişoara se deschid cu prima filă de pe care ne zâmbeşte el, turiştii străini când îl zăresc pe stradă insistă să-şi facă fotografii nemuritoare alături de el.

Total neinspiraţi au fost “iesmenii” din jurul său care l-au plasat pe acelaşi el, primarul Nicolae Robu, într-un videoclip de promovare a Festivalului Artelor Timişorene, lansat pe facebook de Evenimente Primăria Timişoara. Fragmente din superbele manifestări ale festivalului curg în cavalcadă; frumuseţe, tinereţe, artă, maestrul Popa’s, ambasadorul nostru cultural pentru TM2021, meşteşugind cu măiestria-i unică portrete, public, bucurie.

Deschiderea Festivalului Artelor Timișorene 2019

Întregul oraș vibrează sub emoția #FestArte2019. Prima zi a trecut în pași de dans, printre care expresiile creativității s-au împletit cu privirile curioase ale timișorenilor. Vă așteptăm alături de noi, în zilele care urmează, să călătorim printre bucăți rupte din lumi imaginare!#100deaniinpasidedans #Timisoara #FestivalulArtelorTimisorene

Publicată de Evenimente Primăria Timişoara pe Marţi, 4 iunie 2019

La un moment dat, pe la minutul 1.24 al clipului, imaginea care înfăţişează Piaţa Victoriei plină de o mare de tineri prinşi în dansuri alegorice, de pe o scenă, cine apare? El, primarul Nicolae Robu, adresându-le probabil un mesaj celor prezenţi.

Nicio problemă, e mesajul primarului, dar iată cum linguşitorii din preajma sa i-au făcut (încă) un superb deserviciu, pentru că prezenţa sa în respectivul context seamănă leit cu cuvântările lui Nicolae Ceauşescu. Parcă este imaginea acelor opulente manifestări comuniste în care Ceauşescu sau cei din dinastia nord-coreeană comunistă Kim asistă la spectacolele dedicate lor. Pentru că exact asta rezultă: manifestări grandioase dedicate… lui, nu promovării Timişoarei …

Comentarii

comentarii