Acasă Actualitate Festivalul gulașului, la 30 de km de Timișoara

Festivalul gulașului, la 30 de km de Timișoara

DISTRIBUIȚI

Kolping Banat organizează prima întâlnire gastronomică după marea pandemie COVID, în 26 iunie, la Liebling, la 30 de km de Timișoara, în 26 iunie. Este vorba de Festivalul Gulașului 2021 – unul dintre cele mai atractive și de succes evenimente, care atrage mulți participanți.

Va fi un mare concurs delicios la care sunt așteptați să particpe competitori din multe localități, care vor pregăti cele mai gustoase gulașuri cu rețete inedite și de mare impact la public.

De asemenea, în perioada 2-4 iulie, 2021 va fi organizat la Ruscă Montană un seminar privind conducerea asociației. Seminarul se adresează persoanelor care doresc să se implice activ la nivel regional fie prin preluarea unui mandat de 4 ani în consiliul de conducere Kolping Banat, fie prin organizarea de activități în Familia Kolping și Organizația Kolping Banat. ”Vă așteptăm în număr cât mai mare la acțiunile Kolping Banat și Kolping România din acest an. Sperăm că ce a fost mai greu a trecut și vom reveni, ușor-ușor, la viață și evenimentele de dinainte de pandemie”, este mesajul organizatorilor către membrii săi.

Comentarii

comentarii