Acasă Actualitate Festivalul Înghețatei bune, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Festivalul Înghețatei bune, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Festivalul înghețatei, eveniment caritabil organizat de Asociația ”Inima Iti Vorbește” în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean și Telios Garden București, va fi organizat în perioada 28 – 30 iunie, cu scopul de a strânge fonduri pentru programele de educație și vindecare a traumei de abuz pentru cei 60 de copii din evidența noastră.

”Vom petrece 3 zile magice în care iubitorii înghețatei vor putea spune DA de nenumărate ori celui mai delicios desert al verii, dar și faptelor bune, 3 zile de degustări și experimente. Din banii strânși vor fi ajutați copiii din cadrul asociaței ”Inima Iți Vorbește” să vindece trauma de abuz. De la eveniment nu vor lipsi nici furnizori de mâncare și băuturi cu dichis – pentru cei care vor dori o gustare înainte de marea „Înghețătăreală” – dar nici activități felurite care completează tabloul distracției: colțurile fermecate cu standuri interactive (colțul bucuriei, colțul sănătății, colțul educației, colțul inimii tale, colțul wellness), concursuri cu premii, concerte, tombolă, lansarea baloanelor cu vise la cer și multe alte surprise”, transmit organizatorii.

”Festivalul Înghețatei bune este un festival al orașului nostru, al fiecărui locuitor implicat, conștient și asumat, care face parte dintr-o societate activă, prezentă. Ne dorim să vină la festival cât mai mulți Oameni cu suflet mare care să dăruiască #dininimă un aport, fie el, cât de mic”, spune Angela Drăghia, Președinte ”Asociația Inima Iti Vorbește”.

Intrarea se va face pe baza unei donații de 30 de lei în contul Asociației ”Inima Îți Vorbește”: cont LEI – Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0609339001.
Donațiile se pot face și la fața locului. Copiii au intrarea gratuită!

 

Comentarii

comentarii