Acasă Eveniment Festivalul Lubeniţei, la Gottlob

Festivalul Lubeniţei, la Gottlob

351
DISTRIBUIȚI

Cui nu-i place lubeniţa de Gottlob? Atunci când mergi în piaţă, ciocăneşti în lubeniţă şi dacă e din Gottlob aproape că nu mai trebuie să-i faci “verificarea”. Lubeniţa (sau pepenele verde) de Gottlob este vestită printre cei care gustă aşa ceva. Iar cei din Gottlob ştiu acest lucru. Aşa că Primăria Gottlob vă invită la o dublă sărbătoare: Festivalul Lubeniţei şi Zilele Gottlobene. Evenimentele sunt întinse pe durata a două zile: 15 – 16 august.

Campanie de promovare a brandului Lubeniţa de Gottlob

Comunitatea gottlobeană a hotărât ca din acest an să pornească o campanie acerbă de promovare a lubeniţei de Gottlob. Festivalul Lubeniţei este prima şi singura manifestare de acest fel în vestul României. Din câte transmite primarul Gottlobului, Gheorghe Nastor, “un motiv în plus pentru declanşarea acestui festival este faptul că brandul gottlobean este furat şi folosit de către comercianţi care nu au atins măcar o dată lubeniţa de Gottlob. Aceştia folosesc brandul nostru pentru vânzarea lubeniţelor de import, de o calitate mult inferioară”. “Din respect pentru cumpărătorii noştri, am hotărât să organizăm Festivalul Lubeniţei şi două elemente distinctive care să permită clienţilor să deosebească lubeniţa de Gottlob de restul mărfii. Astfel, Primăria Gottlob pune la dispoziţia producătorilor tricouri personalizate cu logo-ul festivalului. În plus, la dispoziţia producătorilor din comună  sunt realizate stickere, care sunt aplicate pe lubeniţe”, mai transmite primarul din Gottlob.

O felie de lubeniţă pentru fiecare român
Pentru imaginea completă a ceea ce înseamnă cultivatul de lubeniţă în comuna Gottlob puteţi afla că suprafaţa cultivată este de 316 ha, iar producţia estimată este de 6.500 de tone “Altfel spus, cantitatea de lubeniţă produsă în comună este suficientă să asigure câte o felie de lubeniţă pentru fiecare român!”, spune primarul.

Comentarii

comentarii