Acasă Actualitate Festivalul produselor tradiționale din Banat, nu departe de Timișoara

Festivalul produselor tradiționale din Banat, nu departe de Timișoara

DISTRIBUIȚI

Festivalul produselor tradiționale a avut loc, sâmbătă 12 noiembrie, în Timiș, la Beba Veche, unde au participat producatori din localitățile Beba Veche, Dudeștii Vechi, Tormac, Sânnicolau Mare, Nădlac, Kikinda, Cherestur.

Cu acest prilej a avut loc și un concurs de preparat cârnați tradiționali. Fiecare echipă, formată din maxim patru membri, a primit 10 kg de carne de porc ca să prepare cârnați cu condimente naturale. La final, cârnații au fost prăjiți și jurizați.

Invitat special a fost dr.ing. Călin Codruț Ancheș, directorul executiv al Direcției Agricole Județene Timiș.

“La invitația domnului Ioan Bohancanu, primarul comunei Beba Veche, am participat la această importantă manifestare. Domnul primar a obținut încrederea ani la rând a cetățenilor, dând dovadă de seriozitate și dăruire pentru cetățenii din comună. Pe această cale, țin să le  mulțumesc și să-i felicit, atât pe domnul primar pentru implicarea de a susține consumul de produse traditionale românești,  cât și pe micii fermieri și producătorii locali pentru munca depusă și pentru produsele locale obținute. Îi asigur că Direcția Agricolă Timiș este mereu alături de fermieri”, este mesajul

directorului Călin Codruț Ancheș.

 

Comentarii

comentarii