Acasă Actualitate Festivalul Recoltei la Giroc. Dan Vîrtosu: “Încurajez astfel de evenimente caritabile…!”

Festivalul Recoltei la Giroc. Dan Vîrtosu: “Încurajez astfel de evenimente caritabile…!”

DISTRIBUIȚI

În premieră, Asociația Filantropică Ortodoxă ”Sfântul Dimitrie” din Giroc și Primăria Giroc au organizat, joi, 26 octombrie, “Festivalul Recoltei”, eveniment caritabil în scopul strângerii de fonduri pentru persoanele nevoiașe din localitate.

Manifestarea a avut un succes extraordinar nu numai la cetățenii din localitate, ci și la mulți din Timișoara și din localitățile vecine.

Invitații speciali ai festivalului au fost Doriana Talpeș, Maria Milu Sorescu, Vanesa Jarja, Ansamblul ”Timișul”, Ansamblul ”Ghiocelul”, Nova Music & Maria Tirean, precum și Trupa FM.

Pe lângă muzica bună, cei prezenți la Festivalul Recoltei au putut degusta mai multe feluri delicioase de mâncare tradițională și cumpăra produse locale și artizanat.

Cu acest prilej, viceprimarul Dan Vîrtosu, cu funcție de primar a participat la eveniment și a mulțumit tuturor:

“Am participat la prima ediție a Festivalului Recoltei, un eveniment caritabil organizat de Asociația Filantropică Ortodoxă Sfântul Dimitrie Giroc  în parteneriat cu Primăria Comunei Giroc, la Căminul Cultural din Giroc!

Am avut ocazia să adresez câteva cuvinte în cadrul acestei festivități și să-mi exprim bucuria de a face parte din dorința giroceană de a face bine!

Mulțumesc tuturor celor care au răspuns afirmativ la invitația participării la inițiativa locală de a veni în sprijinul celor mai puțin norocoși din comuna noastră!

Salut bunătatea colectivului Asociației Filantropice Ortodoxe Sfântul Dimitrie din Giroc, susțin și încurajez astfel de evenimente caritabile și spiritul filantropic al comunității noastre!”.

Comentarii

comentarii