Acasă Actualitate Festivalul Recoltei, la Giroc

Festivalul Recoltei, la Giroc

DISTRIBUIȚI

Asociația Filantropică Ortodoxă Sfântul Dimitrie Giroc, în parteneriat cu Primăria Comunei Giroc, organizează prima ediție a “Festivalului Recoltei”, un eveniment caritabil, destinat colectării de fonduri pentru cei mai puțin norocoși din comuna noastră!

Manifestarea va avea loc în data de 26 octombrie, începând cu ora 15:00, la Căminul Cultural din Giroc.

Organizatorii au explicat de ce vor organiza Festivlul recoltei Giroc:

”Scopul este de a colecta fonduri pentru construcția unui centru de zi un proiect de suflet care își propune să vină în special în sprijinul copiilor proveniți din medii defavorizat

Cu acest prilej marcăm și un moment de bucurie, recunoștință și solidaritate pentru comunitatea noastră. În cadrul acestui eveniment filantropic se întrec maiștri iscusiți care ne vor încânta papilele gustative cu cele mai delicioase preparate pe notele muzicale și pașii de dans ai onor îndrăgiți artiști însărcinați cu pictarea atmosferei în culori de bucurie și sărbătoare.

Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi donate în totalitate Asociației filantropice ortodoxe Sfântul Dimitrie Giroc, urmând a fi direcționate către proiectele noastre caritabile menite să i ajute pe cei mai vulnerabili și neajutorați din comunitatea noastră”.

Comentarii

comentarii