Acasă Economic Fete şi motociclete la “Moto Bike Mania”

Fete şi motociclete la “Moto Bike Mania”

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara organizează în perioada 7 – 10 mai 2009, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a 5-a ediţie a Salonului naţional de motociclete, biciclete şi accesorii "Moto Bike Mania 2009". Evenimentul a devenit deja unul tradiţional pentru comunitatea moto din Timişoara. Timp de patru zile, la Sala Polivalentă a Centrului Regional de Afaceri vor fi expuse ultimele noutăţi în domeniu, iar spaţiul exterior va fi destinat  demonstraţiilor: acrobaţii, test driving-uri, concursuri. Expoziţia se desfăşoară pe o suprafaţă de  2.000 de metrii  interior şi exterior, fiind prezenţi peste 25 de expozanţi.
În expoziţie vor putea fi admirate ultimele modele de motociclete şi ATV-uri ale firmei japoneze Honda care a deschis de curând la Timişoara  o reprezentanţă,  în premieră pentru zona de vest a ţării,  
Programul conex al expoziţiei, realizat în colaborare cu mai multe asociaţii de profil din ţară, cuprinde şi lansarea a două campanii naţionale: „Atenţie la motociclişti”, campanie desfăşurată de Asociaţia Timişoara Bikers – partener principal al evenimentului şi „Viaţa pe scooter”, campanie desfăşurată de revista Scooter Fun şi Poliţia Română. Expoziţia poate fi vizitată de joi până duminică, între orele 11- 20.

Comentarii

comentarii