Acasă Eveniment Fetiță din Timișoara, abuzată sexual de ambii părinți, de la vârsta de...

Fetiță din Timișoara, abuzată sexual de ambii părinți, de la vârsta de șapte ani. Chinul a luat sfârșit abia acum, după șase ani

3288
DISTRIBUIȚI

tentativa viol

Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 43 și 37 ani, au fost reținuți după ce în ultimii șase ani, și-au abuzat sexual fata acum în vârstă de 13 ani.

Fetița din Timișoara s-a dus la DGASPC Timiș și a povestit coșmarul prin care trece. Investigațiile polițiștilor de la Serviciul de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș au scos la iveală faptul că fata a fost abuzată sexual prima dată la vârsta de șapte ani, atât de tată, cât și de mamă.

Profitând de imposibilitatea fetei de a se apăra, părinții au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, orale și anale, în repetate rânduri. Mama fetei a participat activ la abuzurile soțului, atunci când nu privea cum propria fiică este exploatată sexual. Polițiștii au făcut, astăzi, o percheziție la domiciliul celor doi soți care sunt acuzați viol în formă continuată, instigare la agresiune sexuală, corupere sexuală, rele tratamente aplicate minorului.

Aceștia urmează să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii