Acasă Cultura Fii artist! Acum! Ce aştepţi? Experimental Re-discovery, la Timişoara

Fii artist! Acum! Ce aştepţi? Experimental Re-discovery, la Timişoara

1209
DISTRIBUIȚI

Teatrul Labirint Asylum, cu sprijinul Primăriei Timişoarei şi al Asociaţiei Timişoara 2021, prezintă Experimental Re-discovery, un atelier de creaţie artistică şi dezvoltare personală ce se va desfăşura în lunile octombrie şi noiembrie, la Casă de Cultură a Tineretului.

Coordonatorul proiectului va fi fondatorul Asylum, Sebastian Dobrescu. Atelierul se va desfăşura în fiecare weekend, sâmbătă şi duminică, aproximativ câte 3 ore pe zi, până pe dată de 19 noiembrie inclusiv, la Casă de Cultură a Tineretului. El va fi compus din practici şi metode de teatru şi teatru senzorial, improvizaţie, muzică, dans şi contact improvisation, circ, arte vizuale, tehnici de dezvoltare personală şi nu numai. Scopul este de a facilita o întâlnire a participanţilor cu diversele forme de artă pentru a putea identifica cu ce latura artistică rezonează fiecare, ca ulterior, această experienţă să prindă forma unui nou spectacol de teatru senzorial în care participanţii vor avea ocazia să devină actori.

Atelierul va fi susţinut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum, cu o experienţă de 5 ani în Teatru Labirint şi peste 40 de ateliere susţinute naţional şi internaţional, împreună cu partenerii de la Dance Time I.A.R şi Şcoală de Circ.

„Când eram mici, fie că desenăm pe pereţi, construiam castele de nisip, sau inventăm poveşti părinţilor ca să scăpăm basma curată, fiecare era artist în felul lui. De obicei, acest impuls artistic din păcate învăţăm să îl suprimăm, dar el nu dispare niciodată. Încă e acolo, sclipeşte în întuneric. Hai să punem lumina pe el. Fii artist. Acum.  Ce aştepţi?”, este mesajul lui Sebastian Dobrescu. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă de acces este de 17 ani.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Timişoarei şi al Asociaţiei Timişoara 2021, şi al partenerilor noştri Fundaţia Pentru Tineret Timiş.

 

 

 

Comentarii

comentarii