Acasă Politica Filiala PMP Timiş refuză să meargă cu Udrea

Filiala PMP Timiş refuză să meargă cu Udrea

471
DISTRIBUIȚI

udrea semnaturi

În Partidul Mişcarea Populară sunt importante mişcări de trupe. Cristian Diaconescu a anunţat că va candida independent la Preşedinţia României, iar candidat din partea PMP ar putea fi Elena Udrea.

Patru organizaţii judeţene ale PMP au anunţat că vor merge alături de Cristian Diaconescu: Timiş, Cluj, Satu Mare şi Gorj. Marius Popescu, vicepreşedinte PMP Timiş, unul dintre puţinii lideri judeţeni care au rămas în partid şi nu au plecat la PNL, a anunţat că s-a început munca de strângere de semnături pentru Cristian Diaconescu. Operaţiunea nu va mai fi reluată pentru Elena Udrea.

„Oamenii sunt dezamăgiţi. Noi am avut mare încredere în Cristi Diaconescu şi avem în continuare. 80% din organizaţia din Timiş va merge alături de domnul Cristi Diaconescu. Noi nu mai putem acuma să mai semnăm pentru altcineva. Nu ne putem întoarce aşa. La început a fost Fundaţia Mişcarea Populară. Unii dintre noi venim din fundaţie şi deja am început să strângem semnături. În jur de 1000 de semnături sunt în Timiş. Asta am făcut-o noi, de capul nostru. Nu ne-a rugat nimeni şi nu ne-a arătat nimeni. Am dat jos de pe net formularele”, a declarat Marius Popescu.

Comentarii

comentarii