Acasă Eveniment Filip, tânărul de 19 ani care a încercat să își ia viața...

Filip, tânărul de 19 ani care a încercat să își ia viața spulberând o altă mașină, era nemulțumit că nu a ajuns la mormântul sfântului Anton de la Padova

DISTRIBUIȚI

Filip, tânărul de 19 ani, din Lugoj, care a spulberat, cu intenția de a-și lua viața, o altă mașină care circula regulamentar, și-a cerut iertare familiei printr-un bilet de adio chiar înainte de a pleca de acasă.

Din primele informații, se pare că tânărul nu a prezentat la examenul de dobândire a permisului niciun document care sa ateste ca ar avea probleme mintale.

Mai mult decât atât, acesta intrase recent la facultatea de Drept și nu dădea semne că ar avea ceva probleme.

Din fericire, victimele aflate în cealaltă mașină au fost rănite ușor.

În biletul de adio, tânărul le-ar fi explicat părinților gestul pe care urma să îl facă, cerându-și, totodată, iertare.

Mai mult decât atât, acesta ar fi precizat și modalitatea în care ar fi urmat să îi fie împărțite bunurile pe care le deține, precum și locul de veci unde ar fi dorit sa ii fie depus trupul neînsuflețit. Acesta și-a dorit să fie incinerat, iar cenușa să fie împărțită o parte în cripta familiei și cealaltă parte la mormântul Sfântului Anton de la Padova.

Se pare că tânărul avea mai multe nemulțumiri, printre care și faptul că își dorea foarte tare să ajungă la mormântul sfântului Anton și nu a reușit.

Potrivit Poliției, tânărul era sub tratament de câteva luni.

Un tânăr de 19 ani a vrut să se sinucidă şi a provocat un accident grav în Lugoj, Timiş. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Potrivit IPJ Timiș, un tânăr de 19 ani care conducea pe DN 6-Centura Lugojului, la intersecția cu A6 a intrat în coliziune față-spate cu o mașină condusă de o femeie de 46 de ani, care circula în aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului, cele două mașini s-au răsturnat în afara drumului.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, cei doi șoferi, dar și doi pasageri din mașina condusă de femeie, o fată de 10 ani și un bărbat de 45 de ani.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii