Acasă Eveniment Filmul accidentului cu 10 victime de pe centura Timișoarei. O mașină a...

Filmul accidentului cu 10 victime de pe centura Timișoarei. O mașină a intrat în depășire neregulamentară și s-a izbit în plin de un microbuz – video

DISTRIBUIȚI

Imagini dramatice surprinse de o cameră de bord pe Centura Timișoarei, la Giarmata Vii. O mașină, condusă de un șofer de 29 de ani, intră într-o depășire neregulamentară, în încercarea de a evita coloana de mașini, și se izbește în plin de un microbuz, care circula regulamentar. O altă mașină aflată în trafic este acroșată. În urma impactului 10 persoane au fost rănite.

„Un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timișoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto în vârstă de 29 și 43 de ani, și a 8 pasageri din microbuz (un bărbat și 7 femei), aceștia fiind conduși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

 

În aceeași zonă, în decurs de doar patru ore, un alt accident a avut loc din cauza unei depășiri neregulamentare. Din păcate, două persoane – doi bărbați de 64 de ani, respectiv 54 de ani, – și-au pierdut de această dată viața.

Comentarii

comentarii