Acasă Actualitate Final de octombrie cu alergări sub soare și cer senin

Final de octombrie cu alergări sub soare și cer senin

591
DISTRIBUIȚI

Echipa Alergotura pregătește Timișoara City Marathon în 27 octombrie 2019, cu șase curse de alergare. În cadrul eventimentului, Asociația Eugeniu de Savoya se va ocupa de prezentarea unei atmosfere de istorie și sărbătoare.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura îi invită pe timișoreni să se înscrie, până pe 16 octombrie, la o alergătură în viitoarea capitală europeană a culturii. De două ori mai mare decât edițiile precedente, acest eveniment propune trasee de alergare prin parcuri, zona istorică a Timișoarei și pe malul canalului Bega.

Alergătorii au opțiunea de a alege una dintre cele șase curse cu denumiri inspirate de momentul istoric al eliberării de sub dominația otomană, prin intrarea prințului Eugeniu de Savoya în cetate: Maratonul Cavalerii Cetății, Semimaratonul Eugeniu de Savoya, Ștafeta Solii Cetății, Crosul Poarta Forforosa, Crosul Batalionul Banat și Timișoara City Family Run.

Până acum, 600 de alergători sunt deja înscriși, dar organizatorii îi așteaptă și pe restul pasionaților de jogging din oraș, ajutând la formarea unei comunități unite de orășeni europeni, sportivi și responsabili.Înscrierile se fac pe www.timisoaracitymarathon.ro/formular-inscriere/ .

În cadrul Timișoara City Marathon, Asociația Eugeniu de Savoya va oferi participanților și susținătorilor o paradă a uniformelor și anunțarea cu foc de tun a starturilor curselor. Alți parteneri sunt: Flexik Automation, Alpha Bank, Continental Automotive, Visma și HELLA.

Cursele din cadrul evenimentului sunt:

  • Maratonul Cavalerii Cetății, cursă cu start în apropierea graniței cu Serbia, cu un parcurs de 42.2 km pe malul Begăi și finiș în piața Libertății;
  • Semimaratonul Eugeniu de Savoya, cursă de 21.5 km, dedicată alergătorilor de anduranță, cu un parcurs atât în oraș, cât și pe malul Begăi;
  • Ștafeta Solii Cetății, cursă de 10, 6 km, repetată de două ori, pentru prieteni, familie și colegi;
  • Crosul Poarta Forforosa, cursă de 10,6 km pentru toți amatorii de alergare în aer liber;
  • Crosul Batalionul Banat, cursă de 5.5 km deschisă tuturor și o provocare pentru cei care vor să își depășească limita confortului cotidian;
  • Timișoara City Family Run, cursă ușoară de 2 km și un moment de bucurie împărtășit cu familia, prietenii, colegi de serviciu, chiar în inima Timișoarei.

Comentarii

comentarii