Acasă Actualitate Finalizarea Drumului Boilor este blocată de Primăria Timișoara

Finalizarea Drumului Boilor este blocată de Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Finalizarea Drumului Boilor și construirea unui sens giratoriu la intersecția cu centura de sud a Timișoarei este blocată de Primăria Timișoara. Potrivit DRDP Timișoara, Primăria Timișoara nu a predat terenurile necesare Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, cea care coordonează proiectul centurii. Motivul este strigător la cer: autoritățile locale nu au făcut încă exproprierile necesare pentru a se amenaja conexiunea.

„Viitorul sens giratoriu din zona conexiunii șantierului centurii de sud a Timișoarei cu DC 149 (Drumul Boilor) depinde de exproprierile de teren necesare pentru realizarea acestei investiții. La această dată, Primăria Timișoara trebuie să pună la dispoziția CNAIR terenurile de care mai este nevoie pentru racordul dintre sensul giratoriu și DC 149, suplimentar față de terenurile pe care le-a cuprins anterior într-o Hotărâre de Consiliu Local, în vederea punerii la dispoziție Antreprenorul lucrării centurii de sud – Tirrena Scavi – a demarat cu întârziere diligențele pentru întocmirea documentației cadastrale necesare acestor exproprieri, dar odată finalizată documentația, se va trece la etapa următoare, pentru emiterea unei Hotărâri de Guvern pentru exproprieri”, spun reprezentanții DRDP Timișoara.

Chiar dacă circulația pe Drumul Boilor a fost deschisă în 5 septembrie șoferii se plâng de gropile din zona în care trebuie construit acest sens giratoriu.

Comentarii

comentarii