Acasă Cultura Finisaj cu Dali, la Galeria Subterană a Direcției de Cultură Timiș

Finisaj cu Dali, la Galeria Subterană a Direcției de Cultură Timiș

DISTRIBUIȚI

Afluxul de public în expoziția ”TOTALITATEA FORME…LOR:  ARThitectură, DESIGN, SCENOgrafie, Etnosculptură” i-a convins pe realizatori ca, împreună cu Direcția pentru Cultură Timiș, să fie prelungită cu 25 de zile expoziția în Galeria Subterană din Casa Artelor.

“Vă invităm marți, 10 ianuarie 2022, la Finisaj cu Dali: actorul Levente Kocsárdi va susține, în spațiul expoziției (Galeria Subterană, (Timișoara, str. A. Pacha nr. 8), de la ora 19:00,  spectacolul Arta pârțului, inspirat de Jurnalul unui Geniu, de Salvador Dali”, îndeamnă organizatorii.

”Expoziția se închide la începutul CCE 2023 cu spectacolul-eveniment Arta pârțului, după Jurnalul unui geniu, de Salvador Dali, pe care actorul Levente Kocsàrdi îl joacă într-o inedită scenografie-instalație … daliniană, cu obiecte de la <<spitalu’de nebuni>> din anii 1920-1940. Treptele și primul spațiu al expoziției se preschimbă în sală de spectacol pentru maximum 25 de prieteni cu ajutorul modulelor versatile și al ….pernelor.

Marți, 10.01.2023 de la ora 19°°,  Asociația Culturală Arte-Factum inaugurează astfel programul ce va cuprinde peste 50 de evenimente în anul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii CCE2023. Levente Kocsárdi joacă în spațiul expoziției, dar locurile fiind limitate, accesul se va face pe exclusiv prin rezervare (tel. 0752111807) . Primii 25 de spectatori vor vedea o instalație daliniană la accesul în Galeria Subterană din Casa Artelor” – arh. M.C. Donici.

==

 

Comentarii

comentarii