Acasă Actualitate Firma care a restaurat poarta ”ucigașă” de intrare în Timișoara a pierdut...

Firma care a restaurat poarta ”ucigașă” de intrare în Timișoara a pierdut un contract cu Primăria Lugoj. Curtea de Apel Timișoara a intervenit

1835
DISTRIBUIȚI

Firma Stareto din Timișoara a pierdut licitația pentru lucrările de reabilitare a clădirii fostei cazarme de pe strada Banatului din Lugoj.

Stareto a devenit ”faimoasă” în urma scandalul privind reabilitarea porții de intrare în Timișoara, construcția care a omorât un tânăr după ce s-a prăbușit în timpul furtunii care a maturat Banatul în 17 septembrie.

Două firme lugojene care s-au asociat și au participat la licitație au considerat că sunt probleme cu privire la preț și au contestat rezultatul. După câteva luni de procese, Curtea de Apel Timișoara a decis că sesizările făcute de asocierea Tehnocer-Construct Lucio au fost întemeiate, astfel că a decis ca lucrările de reabilitare să fie făcute de către cele două firme din Lugoj. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 1.700.000 de lei urmând ca ele să se încheie în toamna anului 2018, scrie lugojinfo.ro.

Comentarii

comentarii