Acasă Economic Firmele din Timiș sunt invitate la Târgul Internațional de Agricultură de la...

Firmele din Timiș sunt invitate la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad

DISTRIBUIȚI

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene la misiunea economica de vizitare a Targului International de Agricultura de la Novi Sad, sambata, 21 mai 2022, cand are loc si deschiderea oficiala a manifestarii.

Organizat in perioada 21-27 mai 2022, targul este considerat cel mai mare eveniment de agribusiness din Serbia si unul dintre cele mai importante din Europa. Evenimentul reprezinta simbolul celui mai vechi targ din Serbia, orasul Novi Sad devenind o locatie de prestigiu pentru prezentarea si dezvoltarea activitatii economice agricole.

Ajuns la editia cu numarul 89, targul reuneste cele mai importante companii din domeniu, respectiv productie agricola, utilaje si cresterea bovinelor.

Vor fi prezentate cele mai moderne utilaje si tehnologii agricole, animale cu valoare genetica deosebita, produse pentru si din industria alimentara.

Costul participarii este de 250 lei +TVA/persoana pentru membri CCIAT si 300 lei+ TVA/persoana pentru firmele care nu sunt membre.

Servicii incluse: Transport Timisoara – Novi Sad – Timisoara; Intrare si vizitare expozitie; Asistenta CCIAT pe durata deplasarii.

Detalii si inscrieri:

Telefon 0372 185 285,  e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu – consultant cameral.

Termen de confirmare: 16 mai a.c.

Comentarii

comentarii