Acasă Cultura Fisart 2017! Staţia de tratare a apei Aquatim – transformată în obiect...

Fisart 2017! Staţia de tratare a apei Aquatim – transformată în obiect de artă

1364
DISTRIBUIȚI

Daniela Carvalho Fisart 2017 5333Parteneriatul dintre Aquatim și organizatorii festivalului de artă stradală Fisart, Fundația EnduRoMania și Facultatea de Arte și Design din Timișoara, continuă și în anul 2017.
Săptămâna aceasta, un grup de artiști vizuali internaționali lucrează la Stația de tratare Urseni, din cartierul timișorean Ciarda Roșie, în cadrul ediției a șaptea a festivalului Fisart. Intervențiile artistice din incinta stației de tratare cuprind lucrări inedite de artă murală, realizate pe suprafețe generoase, cum ar fi rezervoarele de înmagazinare a apei sau fațade ale clădirilor industriale dezafectate.
Acestea vor putea fi vizionate la stația de tratare, vineri, 14 iulie, între orele 10:30 și 12:30, și pe site-urile și paginile de Facebook ale partenerilor evenimentului. La prezenta sesiune Fisart contribuie artiștii Amaia Arazzola, Ekaterina Bunits, Daniela Carvalho, Karina Hossack, Momo (Cristian Blanxer), Lauro Samblas și Txemy (Ignacio Basualto). Pentru viitoarele sesiuni de lucru Fisart, Aquatim a pus la dispoziția artiștilor și spații cu acces facil pentru publicul larg. Organizatorii Fisart 2017 și Aquatim continuă astfel o colaborare de succes, destinată, în final, orașului și comunității locale, spune dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Comentarii

comentarii