Acasă Eveniment Fiul consilierului PSD, Săplăcan, a produs un al doilea accident. Ieri a...

Fiul consilierului PSD, Săplăcan, a produs un al doilea accident. Ieri a distrus un BMW, azi s-a izbit de un pom

4491
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute la ieşirea din Arad. Pe DN 69, Arad-Timişoara, la ieşirea din Arad spre Vinga, un şofer a pierdut controlul volanului. În acest moment, în maşină o persoană este blocată, având picioarele prinse sub bord. Chiar în aceste moment intervine un echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad şi SMURD Arad.

În accident este implicat același șofer care a fost rănit ieri, pe aceeași șosea, răsturnându-se cu BMW-ul și foarte aproape de locul în care s-a izbit azi de un pom. Conform informațiilor publicate de Special Arad, șoferul este fiul consilierului local PSD, Gheorghe Săplăcan (acesta este și prezent la fața locului), și știm că ieri nu a mai vrut să stea în spital și a plecat. Azi se afla în drum spre Timișoara, unde își depunea lucrarea de doctorat. Mașina cu care s-a izbit de pom este electrică și nu se pot „atinge” de ea decât persoane specializate.

Tânărul de 27 de ani a fost grav rănit. Accidentul de astăzi a avut loc la o distanţă de un kilometru şi jumătate de locul în care luni, conducând un BMW, tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a rostogolit cu maşina pe câmp. Ieri, acesta a fost mai norocos: a fost rănit uşor.

Comentarii

comentarii