Acasă Actualitate Flavius Boncea şi Bogdan Herzog – excluşi din PNŢCD!

Flavius Boncea şi Bogdan Herzog – excluşi din PNŢCD!

DISTRIBUIȚI

B53A6453

În această dimineaţă a avut loc, de la ora 8, o şedinţă a biroului de conducere al PNŢCD Timişoara. În urma acestei şedinţe s-a hotărât excluderea consilierilor locali Flavius Boncea şi Bogdan Herzog din PNŢCD.

Cei doi au semnat, cu câteva zile în urmă, un protocol de colaborare cu PSD la nivelul Consiliului Local Timişoara pentru formarea unei majorităţi. Mai mult, Bogdan Herzog va fi propus, conform protocolului, pentru funcţia de viceprimar al Timişoarei în şedinţa de la ora 10 ce se va desfăşura astăzi la consiliul local. Cei doi au fost reprezentaţi la şedinţa biroului de conducere a partidului de un avocat. 6 membri din birou au fost prezenţi din 7, votul a fost în unanimitate pentru excluderea celor doi din partid. În mod legal, aceştia pot participa la şedinţa de consiliu local, dar nu-şi pot exprima votul asupra propriilor persoane. 

„Adresez un mesaj membrilor Consiliului Local Timişoara că vor săvârşi un abuz dacă nu vor vacanta celor două posturi”

„În urma votului exprimat secret a fost emisă o hotărâre a biroului de conducere prin care, având în vedere convocarea domnului Boncea Flavius emisă de biroul de conducere PNŢCD Timişoara şi înmânarea ei de către executorul judecătoresc, datorită faptelor săvârşite s-a ajuns la concluzia că această hotărâre se va aplica din momentul de faţă – s-a hotărât sancţionarea disciplinară cu excluderea din partid a sus-numitului Boncea Flavius. A fost analizată în aceeaşi şedinţă şi situaţia numitului Herzog Bogdan, s-au analizat faptele săvârşite de numitul Herzog Bogdan şi în conformitate cu statutul PNŢCD s-a hotărât sancţionarea disciplinară a acestuia”, transmite biroul local al PNŢCD Timişoara. „Nu-mi doresc să comentez mai mult aceste fapte concrete. De aici ne vom îndrepta către Consiliul Municipiului Timişoara să depunem o adresă de înaintare prin care să aducem la cunoştinţa celor avizaţi că cei doi au fost excluşi din cadrul PNŢCD”, a spus Ciprian Mihok, preşedintele PNŢCD Timişoara. „Adresez un mesaj membrilor Consiliului Local Timişoara că vor săvârşi un abuz dacă nu vor vacanta celor două posturi. Să nu uite PSD-ul că viaţa e scurtă şi viaţa politică e şi mai scurtă. Se folosesc de metode obscure şi neortodoxe să discute cu nişte fugari din partid care sunt săgeţile ruşinii politice a oraşului Timişoara, săgeţile lui Gheorghe Ciuhandu”, a spus Corado Toader, membru PNŢCD, fost consilier local.

Comentarii

comentarii