Acasă Actualitate Flavius Cioca, adjunctul DSP Timiș, îi ia locul directorului executiv Mihaelei Valcovici,...

Flavius Cioca, adjunctul DSP Timiș, îi ia locul directorului executiv Mihaelei Valcovici, care ajunge „pe Broadway”

1741
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș are, începând de miercuri, 2 septembrie, un nou director executiv, după ce Mihaelei Valcovici i-a fost acceptată aplicația la colectivul de cercetare al Cardiovascular Research Institute din New York, Broadway. În locul acesteia, noul director este numit Flavius Cioca, cel care, începând din 13 aprilie, a fost director executiv adjunct de sănătate publică.  

„Considerăm pe deplin justificată decizia de încetare a mandatului de management pe care doamna doctor Mihaela Valcovici îl exercita la conducerea DSPJ Timiș, pentru perioada următoarelor luni, timp în care va face parte din echipa internațională de cercetare din New York”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Mihaela Valcovici a fost numită director al DSP Timiș pe 6 aprilie, după un scandal la maternitatea Odobescu, când mai multe mame și bebeluși acestora au fost depistați inițial pozitiv la infecție cu SARS-CoV-2, pentru ca, după doar câteva zile, testele tuturor, mai puțin a uneia, să iasă negative. Reamintim, tot în acest an, în luna martie, la DSP Timiș a avut loc o nouă schimbare de director executiv, după bâlbele Corneliei Malac, la începutul crizei de COVID-19, aceasta fiind înlocuită timp de mai puțin de o lună de Mariana Rădulescu.

Comentarii

comentarii