Acasă Eveniment Florile şi prietenii lor sunt la intrare în Iulius Mall

Florile şi prietenii lor sunt la intrare în Iulius Mall

494
DISTRIBUIȚI

Râuri de flori te întâmpină când păşeşti pe treptele de la intrarea principală în Iulius Mall. De toate culorile şi mărimile, florile stau acolo pentru privit şi de ce nu… pentru cumpărat. Asta pentru că în aceste zile se desfăşoară cea de-a treia ediţie a manifestării dedicate iubitorilor de flori şi plante – FLORIS, organizată de  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara, în perioada 8 – 11 aprilie. Pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, 30 de firme din România şi Ungaria expun flori şi plante ornamentale de interior, plante ornamentale pentru spaţii verzi, parcuri şi grădini, seminţe, răsaduri, îngrăşăminte, pământ pentru flori, ornamente, decoraţiuni şi aranjamente florale, accesorii şi echipamente pentru grădinărit, mobilier pentru grădini şi terase, produse naturiste, servicii profesionale pentru decorarea grădinii.

Acolo veţi putea găsi chiar un tun, pe care-l puteţi pune în grădină. Nu puneţi bani deoparte pentru ghiulele pentru că tunul nu este funcţional, ci… ornamental. Dar pe lângă tun puteţi cumpăra flori de toate culorile şi de toate… parfumurile… Sau poate vă deranjează rozătoarele sau cine ştie… păsările dăunătoare… În premieră este prezentată şi bufniţa cu telecomandă, care alungă rozătoarele sau păsările dăunătoare.

Oamenii se plimbă prin acest paradis al florilor şi îşi achiziţionează câte ceva pentru grădina proprie – un spaţiu pe care fiecare îl vrea cât mai personal şi cât mai relaxant prin plantele şi obiectele de mobilier pe care le aranjează în ea. Până la urmă, unde poate fi mai plăcut decât în grărdină şi aer curat. Iar dacă eşti înconjurat de flori, cu atât mai bine. Şi aici găşiţi tot, de la flori până la puieţi de pomi şi ornamente interesante. Expoziţia este deschisă până duminică, în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii