Acasă Politica Florin Oancea, noul primar din Deva, a fost exmatriculat dintr-o facultate din...

Florin Oancea, noul primar din Deva, a fost exmatriculat dintr-o facultate din Arad în 2006, după ce a trimis soferul să dea examen în locul lui

1191
DISTRIBUIȚI

Florin Oancea, candidatul PNL care a castigat primaria municipiului Deva, a fost exmatriculat de la facultate, in 2006, dupa ce a trimis soferul sa dea un examen în locul lui. Oancea era atunci vice-primar şi făcea un masterat in administratie publica la Universitatea “Vasile Goldis” din Arad, la centrul din Deva, scrie eurodeputatul Cristian Preda pe pagina de Facebook, conform romaniatv.net.

“Directorul Centrului Deva, Ion Pitulescu, fostul sef al Politiei Romane, a declarat ca va sesiza Parchetul in cazul lui Oancea, pentru instigare la fals privind identitatea. Pitulescu spune ca “in data de 3 februarie, Florin Oancea a profitat de faptul ca la examen s-au prezentat multi studenti si l-a trimis in locul sau pe soferul de la Primaria Deva, Ioan Ognean. Am primit informatii ca Oancea a trimis pe altcineva la examen in locul sau. Am cerut atunci sa fie verificate mai multe lucrari ale viceprimarului. Banuielile ni s-au confirmat. Lucrarea respectiva era scrisa de o alta persoana. Acum, viceprimarul spune ca a vrut sa vada daca suntem seriosi. Declara doar prostii. Voi sesiza Parchetul pentru substituire de persoana”. Dupa verificarea lucrarilor, viceprimarul a fost exmatriculat”, nota jurnalul.ro

Fapta a fost readusa in atentie de europarlamentarul Cristian Preda, care a scrie pe pagina lui de Facebook ca “viitorul edil-sef a devenit cunoscut in vremea in care era vice-primar si si-a trimis soferul sa sustina un examen in locul sau, la un masterat organizat de Universitatea Vasile Goldis”.

“A fost amendat cu 1000 de lei si exmatriculat, scriau gazetele vremii. Acum a primit 42 la suta din voturi si va conduce un oras”, a mai scris Cristian Preda.

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale organizate duminica, el reusind sa adune peste 42% din voturile electoratului, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral de Circumscriptie (BEC) Deva.

 

Comentarii

comentarii