Acasă Eveniment Florin, tânărul ucis fără milă și abandonat în Gara de Nord din...

Florin, tânărul ucis fără milă și abandonat în Gara de Nord din Timișoara, venise din Germania și își căuta de muncă

63219
DISTRIBUIȚI

Tânărul ucis, în această dimineață, în Gara de Nord din Timișoara a fost identificat de polițiști. Florin Rafa, de 33 de ani, era din Sibiu, se întorsese recent din Germania, unde lucrase la un circ și își căuta loc de muncă.

Crima oribilă a avut azi dimineață, la ora 4.00, nu departe de linia de la care pleacă trenurile de Reșița în stația CFR Nord.

Florin a fost găsit mort de un trecător.

Noaptea trecută, în fața unui cazino din Timișoara, între Florin și alți trei indivizi a avut loc o altercație.

Lucrurile au degenerat, iar unul dintre cei trei l-a înjunghiat pe Florin cu un cuțit în zona pieptului. Agresorii l-au abandonat apoi pe tânăr într-o baltă de sânge, nu departe de linia de la care pleacă trenurile de Reșița în stația CFR Nord.

Se întâmpla în jurul orei 4.00, joi dimineață.

Alarma la 112 a fost dată de un trecător, care l-a găsit pe tânăr prăbușit fără suflare pe caldarâm.

Oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, identificând trei suspecți.

Florin Rafa, de 33 de ani, era din Sibiu, se întorsese recent din Germania, unde lucrase la un circ și își căuta loc de muncă.

Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș este abilitat să aducă la cunostința opiniei publice următoarele:

În data de 23.07.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș s-au sesizat din oficiu fata de A.N. (autor neidentificat), cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal.

Fapta constă în aceea că, în noaptea de 23.07.2020, în jurul orei 3:45, în stația Gara de Nord din Timișoara, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reșița în spate la magazinul Profi, a fost găsită decedată o persoană de sex masculin, cu identitatea necunoscută, prezentând în zona pieptului o plagă înjunghiată.

Cercetările continuă în cauză, în vederea identificării autorului și a stabilirii modului și imprejurărilor de fapt în care victima a decedat.

Comentarii

comentarii