Acasă Eveniment Florin Turnagiu, adjunctul IPJ Arad, implicat într-un accident care a avut loc...

Florin Turnagiu, adjunctul IPJ Arad, implicat într-un accident care a avut loc pe Calea Timișorii

DISTRIBUIȚI

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Florin Turnagiu, a fost implicat, vineri, într-un accident în parcarea unui supermarket, în timp ce se afla la volanul unei maşini, fiind rănită o femeie care circula pe un scuter.

“O femeie de 62 de ani, din Arad, în timp ce se deplasa cu un scuter electric în parcarea unui supermarket de pe Calea Timişorii din municipiu, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul din faţă, care frânase pentru a intra într-un loc de parcare, condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Timiş. În urma impactului, femeia a fost transportată la spital, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fiind rănită uşor, la prima vedere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicaţi nu consumase alcool”, a transmis IPJ Arad.

Instituţia a precizat că şoferul este împuternicit pe funcţia de adjunct al inspectorului-şef din cadrul IPJ Arad.

 Florin Turnagiu, care a fost împuternicit în funcția de adjunct al IPJ Arad în vara acestui an. Comisarul șef a venit la Arad din funcția de șef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a fost informat cu privire la accident, iar cercetările continuă.

Comentarii

comentarii