Acasă Administraţie Formarea noului guvern îi dă speranțe primarului PSD din Șag: „Îmi doresc...

Formarea noului guvern îi dă speranțe primarului PSD din Șag: „Îmi doresc ca reprezentanții PNL Șag să vină alături de Alianța pentru Șag”

373
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 24 noiembrie, miniștrii propuși de alianța PNL-PSD-UDMR au primit aviz pozitiv în comisii, astfel că mai rămâne de dat doar votul până să fie învestit noul guvern. Primarul comunei Șag, Flavius Roșu, salută evoluția politică de la nivel național și se arată încrezător că liberalii din comuna sa vor lua exemplul și vor susține proiectele administrației social-democrate.

În ultima sa postare pe rețelele de socializare, primarul Flavius Roșu scrie:

„România are acum un guvern stabil, iar prioritatea absolută în acest moment trebuie să fie gestionarea eficientă a pandemiei, dar și măsurile pentru stoparea declinului economic. PSD aduce în programul de guvernare măsuri urgente în domeniul sanitar, economic și social, care sunt absolut necesare pentru români în acest moment și, alături de PNL si UDMR, își asumă responsabilitățile guvernării la nivel național.

Coaliţia noii guvernări a fost structurată în temeiul următoarelor principii deosebit de necesare în combaterea şi atenuarea efectelor crizei actuale, dar mai ales în susţinerea dezvoltării şi evoluţiei României: reziliență, sustenabilitate, transparenţă, echitate şi eficienţă.

Dezvoltarea echilibrată şi coezivă a României, astfel încât nicio regiune să nu rămână în urmă din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii de transport – reprezintă prioritatea Programului de Guvernare 2021 – 2024, fiind considerată un vector în ceea ce priveşte creşterea nivelului de trai, a veniturilor oamenilor şi pentru stimularea investiţiilor.

Programul nostru ţinteşte spre construcţia unei societăţi coezive, care să beneficieze de îmbunătăţirea sistemului de educaţie şi sănătate, de reducerea inegalităţilor dintre mediul urban şi rural, care să conducă la promovarea unei societăţi deschise, în care cetăţenii se pot simţi apreciaţi şi sprijiniţi.

Avem nevoie de fermitate, echilibru și profesionalism, de pricepere și preocupare pentru oamenii pe care îi reprezentam. De aceea, ca primar aflat în mijlocul comunității îmi doresc ca reprezentanții politici să treacă peste orgolii sau diverse calcule politice și să asume responsabilități pentru întreaga populație, făcând ca aceasta guvernare să dea roade pentru cetățeni, privați de prea multă vreme de fapte cu adevărat necesare și eficiente.

Îmi doresc ca, în plan local, reprezentanții PNL Șag să vină alături de Alianța pentru Șag, alianță deja formată în jurul PSD cu oameni care sa susțină proiectele locale atât de necesare dezvoltării comunei noastre. Și să îi lase in urmă pe cei care în toți acești ani au blocat la vot proiecte, punând propriile interese deasupra binelui comun. Doar așa putem merge înainte împreună, pe un drum onest în slujba comunității locale!”.

Comentarii

comentarii