Acasă Sport Fortuna Covaci aşteaptă debutul eşalonului secund

Fortuna Covaci aşteaptă debutul eşalonului secund

489
DISTRIBUIȚI

Remus SteopArena din localitatea timişeană a fost omologată de F.R.F. şi poate organiza jocuri de Liga II
Covaci este o localitate în care trăiesc aproximativ 700 de suflete. Până aici, nimic deosebit. Despre echipa de fotbal din aceeaşi localitate, însă, se pot spune multe lucruri la superlativ. În decurs de câţiva ani, Fortuna Covaci a reuşit ceea ce nu au putut să facă echipe de tradiţie din Timişoara, Arad, Reşiţa sau Hunedoara. Echipa timişeană a promovat, la sfârţitul sezonului trecut, Covaciul devenind astfel cea mai mică localitate din istorie care are echipă în eşalonul secund.
Cu Remus Steop pe banca tehnică, Fortuna s-a impus în seria a V-a a celui de-al treilea eşalon. Imediat după promovare, gurile rele sugerau că Fortuna Covaci va renunţa la locul câştigat în Liga II. Gurile rele au amuţit însă, pentru că la Covaci, conducerea clubului a demarat lucrările la terenul de joc şi la arenă, pentru a corespunde cerinţelor impuse la nivelul celui de-al doilea eşalon. Au urmat şi înregimentări de jucători, dar nu foarte multe, Remus Steop dorind să meargă pe mâna tinerilor fotbalişti cu care a reuşit promovarea. Suru, Mohamed, Suciu şi Voicu sunt nume care nu înseamnă prea mult la nivelul eşalonului secund, dar aceştia sunt fotbaliştii doriţi de Steop la Fortuna, care ar putea debuta şi în Liga II. Data de 15 august echivalează cu debutul micuţei formaţii timişene în Liga II, iar primul adversar va fi Dacia Mioveni, un adversar cu experienţa primelor două eşaloane în ultimii ani. „Suntem in grafic la echipă.
Totul a decurs normal, aşa cum ne şi doream. Avem linişte şi asta este cel mai important. Nu suntem nici cei mai bogaţi, nici cei mai săraci, de aceea vrem şi ne propunem să facem o figură cât mai frumoasă în Liga II. Avem un început dificil de campionat, dar la acest nivel nu mai sunt meciuri uşoare. Sunt mulţumit de cum se prezintă baieţii la antrenamente şi la meciurile amicale disputate până acum”, ne-a declarat Remus Steop. Referitor la amicale, ieri, Covaciul a învins cu 3-0 AC Recaş, tehnicianul divizionarei B arătându-se mulţumit de randamentul jucătorilor, nu de scor, în faţa unei echipe bune şi disciplinate. Ultimul test înainte de debutul în B2 va avea loc sâmbătă, contra celor de la Millenium Giarmata.

Comentarii

comentarii