Acasă Administraţie Forumul Regional al Apei: 75 de firme și peste 40 de companii....

Forumul Regional al Apei: 75 de firme și peste 40 de companii. Ilie Vlaicu: ”Vă aștept…!”

DISTRIBUIȚI

Asociația Română a Apei, președinte Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, Timișoara, va organiza Forumul Regional al Apei “Dunăre – Europa de Est“, la Sibiu în perioada 28 – 30 septembrie.

Pavilionul REDAL EXPO din Sibiu va asigura, în cele trei zile ale evenimentului, spațiul necesar pentru prezentarea tuturor echipamentelor și instalațiilor destinate apei potabile și celei uzate.

Evenimentul organizat de Asociația Română a Apei va fi unul de mare anvergură, cu participarea reprezentanților Asociației Internaționale a Apei (IWA), Asociației Europene a Apei (EWA), Asociației Germane a Apei (DWA), precum și ai Federației Europene a Asociațiilor Naționale furnizoare de Servicii de Apă (EurEau). Vor fi prezenți, de asemenea, reprezentanți ai mai multor organizații responsabile cu gestionarea apei din întreaga lume, dar și înalte oficialități din țara noastră.

Expoziția propriu-zisă se va întinde pe o suprafață de aproximativ 3000 mp, spațiu suficient de generos pentru desfășurarea standurilor celor 75 de firme de profil, alături de cele peste 40 de companii de apă din țară membre ARA. În plus, se vor desfășura workshop-uri pe teme de actualitate din domeniul apei și un concurs dedicat instalatorilor cu cea mai mare îndemânare pentru instalarea unui branșament sub presiune.

Vă aștept, așadar, pentru a schimba opinii și a afla cele mai interesante noutăți privind evoluţia şi dezvoltarea sectorului apei din România și nu numai!”, este mesajul dr. ing. Ilie VLAICU, președinte Asociația Romana a Apei.

 

 

Comentarii

comentarii