Acasă Eveniment Fost handbalist, găsit mort după o oră, într-un parc din vestul țării

Fost handbalist, găsit mort după o oră, într-un parc din vestul țării

DISTRIBUIȚI

Un fost handbalist a fost găsit fără viaţă într-un parc din Oradea. Bărbatul era decedat de aproximativ o oră în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului.

Este vorba despre Doru Drăgan, în vârstă de 62 de ani, fost handbalist la Constructorul Oradea, potrivit bihon.ro.

Din nefericire, sportivul era decedat de aproximativ o oră când a ajuns echipajul de ambulanță la fața locului.

Prietenii și apropiații spun că acesta a ieșit luni dimineața să alerge și s-a prăbușit la pământ şi se presupune că ar fi vorba de un infarct.

Mai mult de cât atât, persoane din anturajul decedatului spun că familia le-ar fi spus anchetatorilor că bărbatul ar fi avut probleme cardiace (tensiune mărită).

“În fiecare zi ieșea în parc și alerga. La fel a făcut și dimineață. Din păcate a fost găsit prea târziu”, au mai declarat aceleași surse.

Doru Drăgan a făcut parte din celebra echipă condusă de antrenorul Gigi Ionescu.

“Pentru lumea sportului este o mare lovitură, absolut neașteptată, pentru că îl știam un mare sportiv, un familist convins, cu o viață foarte ordonată, conducea o firmă de prospecțiuni geologice și avea un fizic de invidiat. Nimeni nu știe să fi suferit vreodată de vreo afecțiune, în afară de cele dobândite pe terenul de sport”, au mărturisit foștii colegi.

“Erau anii în care handbaliștii orădeni, cu Doru Drăgan în teren, se băteau de la egal la egal cu marile forțe europene, Steaua, Dinamo, Minaur Baia Mare sau Poli Timișoara. A încercat revitalizarea handbalului masculin orădean creându-și propriul club – Activ Oradea, care a dat mai mulți jucători actualei echipe orădene de seniori, printre ei și pe fiul său, Alin Drăgan”, mai rememorează colegii săi.

Zilele trecute, acesta le mărturisea că este tentat să se alăture într-un proiect prin care dorea să readucă echipa orădeană în liga națională.

“Un munte de om și de bunătate a plecat să alerge, ca pe vremuri, spre semicercul advers. Din păcate nu s-a mai întors acasă. El era omul care ne făcea să râdem, era mereu cu zâmbetul pe buze și cu o vorbă de duh. O să ne lipsească. Drum lin spre veșnicie Doru Drăgan”, a scris pe Facebook, Victor Mihalcea, comentator sportiv.

Sursa: antena3.ro

 

 

Comentarii

comentarii