Acasă Actualitate Fost jucător de baschet la Elba Timișoara, actor în filmul Solo: A...

Fost jucător de baschet la Elba Timișoara, actor în filmul Solo: A Star Wars Story

DISTRIBUIȚI

Fostul jucător de baschet din România, actor în Star Wars! Originar din Tg. Mureș, Attila Vajda s-a stabilit la Londra în 2016, cu scopul de a-și încerca norocul în actorie, o pasiune mai veche de-a sa. El a participat la o probă pentru un rol în filmul Solo: A Star Wars Story. Acest film a avut premiera în luna mai, informează 24secunde.ro.

Vajda nu este fan Star Wars, dar i s-a părut o provocare de neratat din postură de actor. El joacă rolul lui Sagwa, un wookie care ar aduce cu o maimuță de pe Terra. Potrivit mai multor publicații online, Attila Vajda a mărturisit că i-a fost greu la încheierea filmărilor, fiindcă toți colegii de platou, regizorul Ron Howard și personalul care a lucrat la această producție l-au primit că căldură. Filmările au început în ianuarie 2017, iar bugetul a fost de 250.000.000 dolari americani.

Sâmbătă, Vajda a participat la o sesiune de autografe organizată la The Pullman London St Pancras Hotel. În prioada 26-28 octombrie, Attila va participa la o acțiune organizată la MCM London Comic Con.

Născut pe 6 octombrie 1981, înalt de 2.03 metri, Vajda a jucat baschet pentru Elba Timișoara, BC Mureș, Gaz Metan Mediaș, BC Mureș, CSU Sibiu și BC Miercurea Ciuc. Ultima sa apariție în baschetul românesc s-a consemnat în sezonul 2013/14, alături de CSU Sibiu.

În 2005, shooter-ul a avut o tentativă de a reveni la Sibiu, însă încercarea nu s-a materializat. ‘Jucător talentat, extremă de forță!’, și-a reamintit Barnabas Szaszgaspar, fostul lui antrenor.

Comentarii

comentarii