Acasă Eveniment Fost poliţist de la Arad, arestat după ce a agresat doi poliţişti...

Fost poliţist de la Arad, arestat după ce a agresat doi poliţişti din Braşov

501
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, fost ofiţer la IPJ Arad, a fost arestat preventiv după ce a făcut scandal într-un bar din incinta Gării Braşov. La intervenţia forţelor de ordine, el a ameninţat poliţişti care au intervenit să îl calmeze.

Incidentul s-a petrecut în acest weekend, sâmbătă seara, când secţia de Poliţie TF Braşov a fost solicitată să intervină într-un local din incinta gării, din cauza unui client aflat sub influenţa aloolului care făcea scandal.

„Bărbatul a fost condus la secţia TF Braşov de către poliţişti, iar în timp ce se întocmeau actele pentru a fi sancţionat contravenţional pentru tulburarea liniștii publice, bărbatul a adresat injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor, prin urmare i s-a deschis dosar penal pentru ultraj şi a fost reţinut pentru 24 de ore“, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, conform libertatea.ro.

Nu este prima dată când individul are probleme cu legea. El a fost ofiţer la IPJ Arad, iar ulterior s-a transferat la Poliţia de Frontieră, unde a fost implicat şi judecat pentru mită în dosarul lotului Naidăş, în care vameşi, poliţişti de frontieră şi contrabandişti au fost trimişi în judecată de DNA pentru fapte de corupţie şi contrabandă, în urmă cu câțiva ani.

Fostul poliţist  primise o condamnare cu suspendare, sub supraveghere, în acest dosar.

Comentarii

comentarii