Acasă Eveniment Fostul şef de la Fraude riscă 7 ani de închisoare

Fostul şef de la Fraude riscă 7 ani de închisoare

540
DISTRIBUIȚI

Un barosan din Poliţia  Timiş a fost implicat într-un accident de circulaţie cu victime. Cornel Teodorovici, şeful postului de poliţie din Complexul Studenţesc, a omorât o femeie, iar pe alte două persoane le-a rănit grav. S-a petrecut duminică seara, când poliţistul a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit în plin o Dacie ce circula regulamentar. S-a întâmplat aproape de intrarea în localitatea timişeană Lovrin. Înainte de a deveni şef de post, Teodorovici a fost şeful Serviciului Fraude din IPJ Timiş.

Nu a condus beat!

Teodorovici ar fi declarat, imediat după accident, că nu este vinovat. O căprioară ar fi sărit în faţa maşinii şi a pierdut controlul volanului. În urma impactului deosebit de violent, o pasageră din Dacia lovită a decedat în drum spre spital. Soţul acesteia se află acum în stare critică, la spital. Nici pasagerii Passatului condus de Teodorovici nu au scăpat doar cu zgârieturi. Mama poliţistului şi fiul acestuia au fost şi ei transportaţi de urgenţă la spital.
„Cornel Teodorovici este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Analizele de sânge, luate imediat după accident, au demonstrat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice”, spune Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş. Şeful postului de poliţiei din Complexul Studenţesc riscă acum o pedeapsă de 2 până la 7 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat. Imediat după accident, colegii săi, poliţiştii trimişi la locul accidentului, l-au dus pe Teodorovici la Spitalul din Sânnicolau Mare, pentru recoltare de sânge.

Comentarii

comentarii