Acasă Politica Fostul subprefect Marossy încă aşteaptă numirea în funcţia de inspector guvernamental

Fostul subprefect Marossy încă aşteaptă numirea în funcţia de inspector guvernamental

DISTRIBUIȚI

A trecut deja ceva timp de când fostul subprefect Zoltan Marossy a fost schimbat din funcţie. Aceeaşi soartă au avut-o şi fostul prefect Ovidiu Drăgănescu şi fostul subprefect Laviniu Bedrosian. Cei doi au fost numiţi inspectori guvernamentali şi au fost trimişi în alte localităţi. Marossy încă mai aşteaptă numirea în funcţia de inspector guvernamental şi sarcinile ce îi vor reveni din această poziţie. Asta deşi au trecut de la înlocuirea sa în funcţia de subprefect aproximativ trei săptămâni. Şi numirea în funcţia de inspector guvernamental nu mai vine…  „Eu sunt foarte cuminte şi aştept. Am fost la Bucureşti şi mi-au spus să am răbdare, că vine”, spune fostul subprefect Zoltan Marossy.
Şi aşa, Marossy tot aşteaptă acea numire.
Porţile îi sunt deschise însă şi la UDMR Timiş, de unde a plecat pentru a deveni subprefect.
Funcţia de subprefect este una apolitică şi a trebuit să renunţe la statutul de membru în UDMR pe perioada cât a ocupat această funcţie, deoarece a intrat în corpul înalţilor funcţionari publici.
Şi ca inspector guvernamental va avea acelaşi statut apolitic, dar dacă nu va fi să fie, are loc şi la UDMR… „În cazul în care nu mai pot să fiu înalt funcţionar public, atunci mă întorc la vechii mei prieteni”, spune Marossy.
Preşedintele UDMR Timiş, Halasz Ferenc, declara, cu ceva timp în urmă, că pe Marossy îl aşteaptă la UDMR o funcţie de vicepreşedinte dacă decide să se întoarcă.

Comentarii

comentarii