Acasă Politica Fostul viceprimar Adrian Orza ar putea fi candidatul ALDE la Primăria Timişoara

Fostul viceprimar Adrian Orza ar putea fi candidatul ALDE la Primăria Timişoara

647
DISTRIBUIȚI

ALDE Timişoara l-ar putea propune pe independentul Adrian Orza candidat pentru primăria Timişoara în alegerile de anul viitor.

Fostul viceprimar din administraţia Ciuhandu a susţinut chiar şi un discurs la Conferinţa regională de lansare a candidaţilor ALDE pentru europarlamentare, care a avut loc duminică la Timişoara, în care a trecut în revistă momente din istoria oraşului. Călin Popescu Tăriceanu a afirmat în intervenţia sa că dacă Orza se va decide să candideze în localele din 2020, îl va susţine.

“Mă bucur că a venit în sală, alături de noi, Adrian Orza, ca să împărtăşească împreună cu noi acest moment important. Vreau să-l asigur pe Adrian că şi noi vom fi alături de el în momentul în care se va hotărî să candideze la Primăria Timişoara”, a spus Tăriceanu.

Preşedintele judeţean al ALDE Timiş, Marian Cucşa, a susţinut în acelaşi context că prin ceea ce a făcut cât a fost viceprimar al Timişoarei, s-a putut constata “că oraşul a arătat altfel şi lucrurile au mers altfel decât merg astăzi. Da, Adrian Orza este un candidat bun pentru Primăria Timişoara şi ne dorim ca ALDE să câştige primăria pentru timişoreni, în primul rând”.

De altfel, Orza şi-a exprimat deja public susţinerea pentru ALDE, deocamdată, pentru alegerile europarlamentare.

Comentarii

comentarii