Acasă Actualitate Fostul ziarist Mălin Bot, ”scandal sexual” pe banii sponsorilor #rezist

Fostul ziarist Mălin Bot, ”scandal sexual” pe banii sponsorilor #rezist

8704
DISTRIBUIȚI

Fostul ziarist Mălin Bot este acuzate de Răzvan Codreanu, editor al paginii ”Rezistența Timișoara”, că i-a furat iubita și a cheltuit cu era banii primiți pentru a fi agent provocator al mișcării #rezist. Nu este pentru prima oară când Bot este implicat într-un scandal sexual. Recent, fosta sa iubită Arina Ciocâldău l-a acuzat că stă ilegal în casa ei. El a fost acuzat și de foștii parteneri de la #rezist, printre care Sandu Matei, că duce o campanie doar pentru bani. Mălin Bot a fost dat afară și de la o companie multinațională din Timișoara după ce a fost prins că urmărește filme porno în timpul programului și că spionează email-urie angajaților.

”Ti-am oferit acolo rol de editor pe pagina si te-am dat afara dupa ce ai inceput sa te dai la fosta mea iubita, actuala in perioada respectiva, care are 21 de ani asa ca fapt divers, si sa incercati sa imi inscenati tot felul de lucruri si sa o plimbi cu banii primiti de la sponsorii tai prin Ungaria chiar de ziua Ungariei in timp ce te plangeai ca nu prea ai bani ca trebuie sa mergi in Timisoara pe la ANAF si viata e grea”, a scris pe facebook Razvan Codreanu, editor al paginii Rezistenta Timisoara, despre fostul său amic de la #rezist, fostul jurnalist Mălin Bot, conform flux24.ro.

Dezvăluirile vin după scandalul de la #rezist între Sandu Matei și Mălin Bot.

”Acum vad ca incepe sa se certe si cu Sandu Matei. Spun doar atat, de cand s-a bagat in viata mea personala si a plecat cu fosta mea iubita de 21 de ani el avand 42 deci cumva si-a gasit jumatatea, nu prea mai vorbesc cu oamenii care inca il sustin de prin Timisoara, deci tot ce a facut a fost sa ma indeparteze si asta vad ca incearca sa faca si cu Sandu Matei. De asta am scris acum, pentru ca nu mi se pare corect ce se intampla. Si pentru ca am sperat ca o sa inceteze. Deci „descreierat”-ule inceteza si cand vi pe aici lasa fufa acasa ca mi sila cand va vad la proteste in Timisoara”, a mai scris Codreanu pe facebook.

Mai multe pe flux24.to

Comentarii

comentarii