Acasă Cultura Fotografiile care au participat la editia a II-a a concursului „Indragostiti de...

Fotografiile care au participat la editia a II-a a concursului „Indragostiti de amintiri”, prezentate de Muzeul Banatului din Timisoara, pe holurile Bastionului Theresia

DISTRIBUIȚI

Muzeul Banatului din Timisoara va prezenta publicului larg fotografiile care au participat la editia a II-a a concursului „Indragostiti de amintiri”.

Intrecerea si-a desemnat castigatorii la inceputul lunii martie, iar acum cele 40 de fotografii vor fi expuse in Bastionul Theresia, timp de doua saptamani.

In urma numararii voturilor, castigatoare a fost desemnata fotografia propusa de Maria Barabas, una care a fost intitulata „Povestea indragostitilor: tata si mama, 1958”. Poza a strans nu mai putin de 420 de like-uri.

Locul al doilea i-a revenit lui Bogdan Andrei Mihele, cu poza „Iubirea dincolo de granitele Primului Razboi Mondial”, cu 344 de voturi, in timp ce podiumul a fost completat de o fotografie semnata de Silvia Harhata, care a strans 195 de voturi.

Castigatorul intrecerii a primit o sculptura tematica a unui artist local, ocupantul celei de-a doua pozitii un tablou tematic al unui artist local, in timp ce locul al treilea a plecat acasa cu diferite carti oferite de Muzeul National al Banatului.

Jasmina Mitrici, Domnica Chiriac, Valeria Reghis, Dorin Tismanariu si Lavinia Stoica sunt castigatorii celor cinci mentiuni puse in joc, fiecare dintre fotografiile propuse obtinand peste 100 de voturi.

Cele cinci mentiuni au constat in pachete promotionale din partea Muzeului, care au cuprins agende, calendare si pixuri. De asemenea, cei 8 castigatori vor primi si cate o diploma de participare.

Comentarii

comentarii