Acasă Eveniment Fratele lui Mirel Rădoi, în stare gravă după ce s-a aruncat de...

Fratele lui Mirel Rădoi, în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul patru. Medicii vor să îl transfere la Timișoara

885
DISTRIBUIȚI

Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, este în continuare în stare gravă. Medicii din Drobeta Turnu-Severin l-au operat în noaptea de luni spre marţi şi încearcă să-l stabilizeze pentru a-l transfera la Timişoara sau Bucureşti. Mirel Rădoi a ajuns și el la spital, pentru a fi alături de fratele său.

Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă, luni, aruncându-se de la etajul patru al blocului în care locuia. Are 100 de fracturi și se află în stare gravă.

Mihai Rădoi, 37 de ani, a făcut acest gest extrem, din cauza problemelor cu jocurile de noroc. Conform Fanatik, fratele lui Mirel Rădoi ar fi pierdut apartamentul în care locuia, după ce a jucat poker cu mai multe persoane. În momentul în care a aflat, soția lui a decis să-l părăsească.

Mihai Rădoi a avut probleme în ultimii ani cu jocurile de noroc și la un moment dat a fost ajutat de fratele său, cu suma de 200.000 de euro, pentru a-și deschide o afacere la Turnu Severin. Selecționerul naționalei de tineret a sperat astfel că fratele său va renunța la viciul care i-a creat mari probleme.

Comentarii

comentarii