Acasă Economic Frații Cristescu vor construi un hotel în centrul Timișoarei, afiliat la rețeaua...

Frații Cristescu vor construi un hotel în centrul Timișoarei, afiliat la rețeaua Ibis

3412
DISTRIBUIȚI

Frații Marius și Emil Cristescu, printre cei mai puternici oameni de afaceri români, proprietari ai uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu rețeaua Ibis, parte din grupul Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, pentru afilierea unui hotel în construcția căruia vor investi peste 10 milioane de euro.

Proiectul hotelului, care va fi amplasat în centrul orașului Timișoara, este în faza de autorizare, iar construcția este preconizată să înceapă în acest an. Hotelul va avea 200 de camere și va fi clasificat la 3 stele, a declarat pentru Profit.ro Emil Cristescu.

Hotelul urmează să fie deschis în 2020, cu 1 an înainte ca Timișoara să devină capitală culturală europeană.  Conform investitorilor, construcția hotelului a fost decisă după ce în ultimii ani, la hotelul de 4 stele pe care îl dețin în Timișoara, au fost primite tot mai multe solicitări de la clienți și pentru o unitate de 3 stele din partea persoanelor care nu-și permit costul de cazare la o unitate clasificată la 4 stele și caută o unitate de 3 stele plus. Oamenii de afaceri dețin hotelurile Timișoara și Nord din Timișoara, hotelul Timișoara din Sânicolaul Mare și complexul turistic și de agrement Arsenal Park de la Orăștie. În afara hotelurilor, Marius și Emil Cristescu dețin în jur de 30 de firme din diverse domenii, de la industria chimică, foraj petrolier și comerț la transport și imobiliare. Frații Cristescu sunt și proprietarii uzinei și ai parcului industrial Faur din București.

Comentarii

comentarii