Acasă Actualitate Frații Pavăl se pregătesc să obțină PUZ-ul pentru magazinul Dedeman de lângă...

Frații Pavăl se pregătesc să obțină PUZ-ul pentru magazinul Dedeman de lângă Ikea

DISTRIBUIȚI

Dedeman a achiziţionat, în 2022, de la Ţiriac Imobiliare, un teren în suprafaţă de 14,5 hectare în nordul Timişoarei (mai exact pe terenul comunei Dumbrăvița), lângă viitorul magazin Ikea, într-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Colliers. Frații Pavăl vor să construiască acolo al treilea magazin Dedeman din zona Timișoarei, după cele de pe strada Divizia 9 Cavalerie și de lângă Shopping City din Calea Șagului. Cei de la Colliers susțin că Dedeman a făcut o afacere bună cumpărând terenul de lângă Ikea.

„Dedeman a cumpărat unul dintre cele mai bune terenuri din Timişoara, din punctul de vedere al potenţialului imobiliar. Zona Dumbrăviţa creşte constant de câţiva ani, iar această tendinţă va continua odată cu deschiderea magazinului Ikea şi a direcţiei de expansiune a dezvoltărilor rezidenţiale. În aceste condiţii, viitorul proiect – indiferent de configuraţia ce va fi decisă de noul proprietar – are toate şansele să devină un magnet pentru întreaga regiune de Nord-Vest a ţării”, a explicat Sinziana Oprea, director în cadrul Colliers România.

În timp ce Ikea se pregătește de deschidere (undeva prin vară), cei de la Dedeman așteaptă să obțină PUZ-ul din partea Primăriei Dumbrăvița.

Zilele trecute a apărut un panou pe terenul deținut de frații Pavăl, care anunță demararea etapei “consultarea propunerilor preliminare aferente PUZ pentru dezvoltarea Zonă Servicii și Comerț”, elaborate de MG Building Design.

“Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor expuse, la sediul Primăriei Dumbrăvița din strada Petofi Sandor nr.31 în perioada 12.04.2023-08.05.2032, de luni până joi, între orele 8.00-16.00 și vineri între orele 8.14.00”, scrie în anunț.

De asemenea, dumbrăvițenii sunt invitați să participe la o întâlnire cu proiectantul în 3 mai, de la ora 12.00, tot la Primăria comunei.

Comentarii

comentarii