Acasă Actualitate Fritz: „Gata cu Semaforișoara”. Primăria Timișoara a demontat alte 23 de semafoare

Fritz: „Gata cu Semaforișoara”. Primăria Timișoara a demontat alte 23 de semafoare

DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a anunțat că marți, 13 septembrie, au fost demontate alte 23 de semafoare „inutile” din zona centrală. Astfel, spune edilul, de la începutul mandatului său ar fi fost date jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Cele desființate acum ar fi fost cele care încetineau tramvaiele.

Este vorba despre semafoarele din următoarele intersecții: Proclamația de la Timișoara – Pacha; Proclamația de la Timișoara – Griselini; Mihalache – Antonn Pann; Mihalache – Neculuță; Preyer – Mangaliei; Preyer – Crizantemelor; Piața Mocioni (spre Bulevardul Regele Carol I); 3 August – Ep. Lonovici.

„Gata cu semaforișoara. Azi am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat în trafic. Continuăm cu alte încă o sută. Până acum am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Nu le aruncăm, le vom folosi acolo unde chiar va fi nevoie în viitor. Semafoarele nu mai trebuie să fie o afacere, ci să îmbunătățească traficul. P.S. După ce le-am demontat pe cele de pe Proclamația de la Timișoara, tramvaiul circulă mai repede pentru că nu se mai oprește la fiecare semafor”, scrie primarul într-o postare pe rețelele de socializare.

În comentarii, tot Fritz explică și că semafoarele nu sunt trecute noaptea pe galben intermitent din cauza poliției, cu toate că primăria ar considera această măsură una „pragmatică”.

Comentarii

comentarii