Acasă Politica ”Fritz, ne e cam Fri(gu)tz”

”Fritz, ne e cam Fri(gu)tz”

555
DISTRIBUIȚI

PSD Timișoara, prin vocea președintelui său, Mihai Ritivoiu, se declară pregătit să ducă război de „guerillă”, cel puțin în privința marketingului, împotriva administrației USR PLUS. Asemenea useriștilor în campania electorală din toamnă, pesediștii spun că sunt pregătiți să iasă acum cu pancarte în oraș, dacă săptămâna viitoare Colterm întrerupe iar furnizarea căldurii.

Vă amintim că Fritz a anunțat, marți, că E.On nu va mai livra gaz, astfel că abonații Colterm rămân fără căldură și apă caldă. Miercuri, după intervenții inclusiv din partea Ministerului Energiei, problema s-a rezolvat, cel puțin parțial și cel puțin pentru o săptămână. În următoarele zile, va funcționa un „sistem minimal”: utilizatorii casnici vor primi căldură doar noaptea, iar spitalele vor funcționa continuu.

Din fotografiile atașate scrisorii PSD Timișoara adresate primarului, se pare că tinerii social-democrați și-au pregătit deja pancartele și au și ieșit deja prin oraș. Din mesajul lui Ritivoiu înțelegem că, în 2024, PSD Timișoara își propune să câștige Primăria Timișoara, împrumutând tehnicile marketingului de gherilă de la USR PLUS.

Iată scrisoarea deschisă semnată de Mihai Ritivoiu:

„Domnule primar Dominic Fritz,

În campania electorală de anul trecut, intersecțiile Timişoarei au fost ocupate de grupuri de activişti USR cu pancarte, suspect de bine organizați.

Pentru că tot sunteți amator de tehnici ale marketingului de guerillă, vă servim acum reversul medaliei. Ne-am fi dorit să avem acest tip de acțiuni în 2024, când ne vom bate să câştigăm Primăria, şi nu în asemenea momente dramatice, dar timpul pare nu mai aibă răbdare cu dumneavoastră. Oricum, în acest ritm cred că o să vă cereți singur afară. Erau perioade când, din cauza greşelilor de la centru, nici pesediştii nu mergeau relaxați pe stradă în Timişoara, dar dumneavoastră ne-ați depăşit acum cu mult!

În final, vă conjur ca măcar în ceasul al treisprezecelea să vă dați toată silința de care sunteți capabil, să nu ne trezim săptămâna viitoare că iar ne taie gazul. Că de crezut, oricum nu vă mai crede nimeni că mai onorați ceva din programul cu #revoluția bunei guvernări!

Mihai Ritivoiu

Preşedinte PSD Timişoara”.

Comentarii

comentarii