Acasă Politica Fritz primește susținere și din Belgia. Guy Verhofstadt: „Povestea lui Dominic Fritz...

Fritz primește susținere și din Belgia. Guy Verhofstadt: „Povestea lui Dominic Fritz este, de fapt, povestea integrării europene”

1129
DISTRIBUIȚI

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru al Belgiei în perioada 1999-2008 și actual membru al Parlamentului European – fost lider al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa în Parlamentul European între 2009 și 2019, succedat Dacian Cioloș– , susține candidatura lui Dominic Fritz la Primăria Timișoara.„Povestea lui Dominic Fritz este, de fapt, povestea integrării europene”, a afirmat acesta.

„Cred cu fermitate că soluția pentru a face Europa un loc mai bun este de a impulsiona politicile transnaționale. Campania lui Dominic pune bazele unei astfel de Europe transnaționale. Dominic a dat dovadă de mult profesionalism și viziune în munca lui din cadrul administrației germane și în proiectele internaționale. A aduce această experiență și competențele sale în slujba orașului Timișoara este exact ceea ce politicile transnaționale ar trebui să însemne. Deci, votându-l pe Dominic, nu veți scrie doar un nou capitol din istoria Timișoarei – care este un minunat exemplu al multiculturalității europene – ci veți scrie, totodată, o nouă pagină în istoria politicilor europene”, este mesajul europarlamentarului belgian.

Dominic Fritz îi mulțumește lui Guy Verhofstadt pentru susținerea arătată și vine cu un îndemn: „Guy este membru al Renew Europe, grupul din Parlamentul European din care face parte și Alianța USR PLUS, și pledează constant pentru o Uniune Europeană unită și puternică. În 27 septembrie, hai și tu la vot și scrie o pagină din istoria Timișoarei și chiar a Europei.”

Comentarii

comentarii