Acasă Actualitate Frustrare de penal. Nicolae Robu îl atacă pe Alin Nica

Frustrare de penal. Nicolae Robu îl atacă pe Alin Nica

DISTRIBUIȚI

Personajul care a distrus PNL în Timiș, cel care a reușit să piardă Primăria Timișoara, cel care este judecat penal pentru corupție, are acum tupeul să-l atace pe noul președinte liberal. Ascuns în spatele paginii sale de Facebook, pentru că nu mai are curajul să apară public, Nicolae Robu s-a trezit în dimineața de după alegerile parlamentare să facă o comparație în ”PNL-ul său” și cel de acum, pe care Alin Nica încearcă să-l reclădească.

Concluzia lui Robu: ”În doar o lună și o săptămână, PNL Timiș condus de Alin Nica a scăzut cu 10.5% față de PNL Timiș condus de Nicolae Robu”.

Nicolae Robu susţine, în mesajul său, că actualul preşedinte al PNL Timiş, Alin Nica, este un “personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială” şi ”a creat tensiuni interne în partid”. Fostul primar al Timișoarei susține că tensiunile din partid au apărut pentru că Alin Nica a adus în birourile județean și municipal ”oameni care n-au muncit niciodată pentru PNL, ci doar au profitat de PNL”. În traducere, Nica a schimbat oamenii loiali lui Robu, abonați la banii publici împărțiți cu generozitate de primărie, cu oameni noi, care chiar au suflet liberal. Îndepărtarea unui personaj ca Alin Popovici, PDL-istul Elenei Udrea, devenit mâna dreaptă și trezorierul lui Robu, a accentuat frustrările acestuia.

Sigur, faptul că PNL Timiș a scăzut de la 35.5%, la 24.8%, ar trebui să dea de gândit conducerii centrale a PNL. Fenomenul nu este însă unic pentru Timiș, ci arată carențele guvernării liberale și în special modul în care a gestionat epidemia de Covid-19 din ţară. În Bihor, de exemplu, PNL a scăzut de la 57%, la 34%, adică cu 24 de procente.

Comentarii

comentarii